Yasemin Lokanta ve Meze Evi: Lezzet Durağınız

Canan Yaman ve Harun Şimsek'in özenle kurduğu Yasemin Lokanta ve Meze Evi, Şubat ayından beri nezih ortamı ve lezzetli seçenekleriyle Kartal'da gurmelerin buluşma noktası haline geldi.

60'tan Fazla Ana Yemek Çeşidiyle Her Damak Tadına Hitap Ediyor

Yöresel lezzetlerden klasik yemeklere kadar geniş bir yelpazede 60'tan fazla ana yemek seçeneği sunan Yasemin Lokanta, her damak tadına hitap ediyor. Bağdat, Kerkük, Antep, Diyarbakır ve Elazığ mutfağının en özel lezzetlerini tadabileceğiniz mekanda, sipariş üzerine özel organizasyonlar da planlayabilirsiniz.

El Yapımı Lezzetlerle 5 Çayı Keyfi

Yasemin Lokanta, sadece akşam yemeğiyle sınırlı kalmıyor. El yapımı tatlıları ve lezzetli ikramlarıyla 5 çayı keyfi de yaşatıyor. 

Serpme Kahvaltı ve Haftalık Menüler

Tercihe göre hazırlanan serpme kahvaltısı ve her hafta değişen özel menülerle Yasemin Lokanta, güne keyifli bir başlangıç yapmak için ideal bir mekan.

Glutensiz, Vegan ve Vejetaryen Seçenekler

Glutensiz, vegan ve vejetaryen misafirler de Yasemin Lokanta'da unutulmuyor. Mekan, özel diyetlere sahip misafirleri için özel menüler hazırlayarak her damak tadına hitap ediyor.

Çölyak Dostu

Çölyak hastaları da Yasemin Lokanta'da güvenle lezzetli bir yemek yiyebiliyor. Mekan, çölyak hastalarına özel glutensiz seçenekler sunarak herkesin keyifli bir şekilde yemek yemesini sağlıyor.

İsrafa Karşı Hassas

Yasemin Lokanta, israfa karşı duyarlı bir işletme. Misafirlerinin siparişlerini yiyebilecekleri kadar almasını teşvik ederek gıda israfını önlüyor.

Online Sipariş ve Organizasyonlar

Yasemin Lokanta, online sipariş platformları üzerinden de hizmet veriyor. Haftada 6 gün açık olan mekan, özel organizasyonlar için akşam saatleri ve pazar günleri de hizmet verebiliyor. 60 kişilik misafir ağırlama kapasitesine sahip mekan, doğum günü, kutlama ve iş yemeği gibi özel günleriniz için de ideal bir ortam sunuyor.

Adres: Karlıktepe Mahallesi Yakacık Cd. no: 5/aKartal - İstanbul
Telefon: 0530 391 73 23

Yasemin Lokanta ve Meze Evi:* Lezzete ve keyifli bir atmosfere değer verenler için Kartal'da yeni favori mekanınız!

Yasemin Lokanta ve Meze Evi glutensiz çölyak vegan vejetaryen yemek sipariş ev yemekleri kartal restoran meze