İETT, Kartal Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen halk buluşmasında gerginlik

İETT, katılımcı yönetim vizyonu doğrultusunda tüm ilçeleri ziyaret ediyor. Kartal'da da toplu ulaşımın konuşulduğu halk buluşması Uğurmumcu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kartal'da gergin geçen buluşmada uzun süredir şikayetlerini her makama ilettiğini söyleyen katılımcılar "Acil çözüm istiyoruz" dedi.

İETT ve İlçe Belediyeleri buluşlarının Kartal ayağında Kartal Belediyesi Başkan Vekili Olcay Özgön ve Başkan Yardımcıları Yasin Ünder ve Adem Uçar ev sahipliğinde İETT Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Yılmaz, Ulaşım Planlama Daire Başkanı Yusuf Limon, Koordinatör Sinan Öztürk; muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Özgön'ün açılış konuşması ile başlayan toplantıda Yusuf Limon İETT çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin söz aldığı buluşmada özellikle E-5 üstü mahallelerinden Uğurmumcu, Soğanlık, Gümüşpınar ve Yakacık mahallelerinin yoğun şikayetleri gündem edildi. Uzun süredir şikayetlerini her makama ilettiğini söyleyen katılımcılar "Acil çözüm istiyoruz" dedi.

Mahallelerin istek ve önerilerinin dinlendiği program sonunda Şükrü Yılmaz, alınan notların değerlendirmesi sonrası bilgilendirme yapılacağını ifade etti.

İlçede; kaldırılan, yeni açılacak ve iyileştirme yapılacak hatlar ayrıca  Metro ve Marmaray entegrasyonu konuşuldu.