Eğitim-Bir Sen 4. Nolu Şube'den Önemli Açıklama: Yetkide İstikrar, Sendikacılıkta İtibar

Eğitim-Bir Sen 4. Nolu Şube, 6.583 üye sayısına ulaşarak İstanbul 4 Nolu Şube Geneli Üye Dağılımı'nda yetkisini perçinledi. Bu başarıyla ilgili bir açıklama yapan sendika, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti ve eğitim çalışanlarının haklarını savunmaya devam edeceklerini vurguladı.

Eğitim çalışanlarının haklarını korumak ve geliştirmek için kararlılığını bir kez daha ortaya koyan Eğitim-Bir Sen 4. Nolu Şube, üyelerinin desteği ile daha da güçlenerek mücadelesini sürdürüyor.

Eğitim-Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Emek, Ömür, Gönül Verenlere Teşekkürler   6583 Üyemize Selam Olsun   Eğitim Öğretim ve Bilim hizmetleri kolunda örgütlü 52 sendikanın İstanbul 4 Nolu şube geneli üye dağılımında üye sayımızı artırıp yetkimizi perçinleyerek 6583 (%42) üye sayısına imza attık.   Bu başarıda emeği geçen şube ve ilçe yönetimlerimize, kurum temsilcilerimize, eğitim yöneticilerimize ve tüm üyelerimize teşekkür eder;   Eğitim çalışanlarının haklarını savunma noktasında üzerimize düşen sorumluluğun farkında ve bilincinde olarak, elde etmiş olduğumuz kazanımlara yenilerini eklemek için mücadelemize var gücümüzle devam edeceğimizi bildiririz."   Sizinle Güçlüyüz, Sizin İçin Güçlüyüz. Birlikten-Sendikaya,   Birlerden-Yüzbinlere, Etkiden-Genel Yetkiye, Genel Yetkiden-Zirveye, Zirveden -Yeni Ufuklara, Yeni Ufuklardan -Yeni Umutlara, Yerelden-Evrensele, Özlük, özgürlük, ekmek ve emek mücadelemiz sürüyor...

 

Eğitim-Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube;

Adalar'da 48,

Kartal'da 1.203,

Maltepe'de 926,

Pendik'te 2.275,

Sultanbeyli'de 1.321 ve

Tuzla'da 810 üye sayısına ulaşmıştır.


#tuzla #eğitimbirsen #İstanbul


#sultanbeyli #eğitimbirsen #Sendika


#pendik #eğitimbirsen #Sendika


#maltepe #eğitimbirsen #Sendika


#kartal #eğitimbirsen #Sendika


#adalar #eğitimbirsen #İstanbul

Eğitim-Bir Sen 4. Nolu Şube