Başkan Gökhan Yüksel, Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası Yönetimine Seçildi

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN)'nın 3. Olağanüstü Genel Kurulu'nda yapılan seçimler sonucu Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Ankara'da, Çankaya Belediyesi'nin Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi'nde düzenlenen kongrede, Başkan Yüksel'in yanı sıra diğer yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri de belirlendi. Yeni görev süresi 2027'ye kadar devam edecek.

Başkan Yüksel: "Kazanan Kentlerimiz Olacak"

Başkan Yüksel, kongrede yaptığı konuşmada, “Sosyal demokrat belediyeler arasındaki işbirliği ile ortak projelerimizin artacağı yeni dönem, hepimize hayırlı uğurlu olsun. Koordineli çalışmalarımız neticesinde kazanan kentlerimiz olacak. Kazanan sendikamız olacak” dedi. Yüksel, ayrıca yeni görev alan tüm başkanlara başarılar diledi ve destek veren üyelere teşekkür etti. Bu yeni dönemde Kartal ilçesini en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini belirtti.

Yönetim Kurulu’na Seçilen Diğer İsimler

Yüksel’in yanı sıra, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, Bornova Belediye Başkanı Ömer Ekşi ve Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da SODEMSEN Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

SODEM Olağanüstü Genel Kurulu'nda Faaliyet Raporu Sunumu

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM)’nin de Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirdiği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na katılan Başkan Yüksel, burada faaliyet raporunu sundu. 2011 yılında kurulan ve 96 üyesi ile yaklaşık 23 milyon kişiyi temsil eden SODEM, sosyal demokrat belediyeler arasındaki işbirliğini güçlendirmeyi hedefliyor.

Gökhan Yüksel Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası SODEMSEN